Drept comercial

De ce sa apelezi la o firma de consultanta juridica?

Avocatii nostri specializati in Drept Comercial ofera consultanta clientilor care intampina probleme juridice cu privire la contractele comerciale.

Activitatea noastra implica mai mult decat o “simpla” intelegere a aspectelor legale privind activitatea comerciala. Suntem pregatiti sa oferim consultanta avizata si sa solutionam cele mai complexe probleme juridice ale unei companii (inregistrare licente, protectia datelor, contracte de finantare si sponsorizare, alinierea la anumite legi comerciale, etc).

Orice avocat specializat in Drept Comercial din cadrul firmei noastre intelege provocarile tale, indiferent de sectorul industrial de activitate vizat. Ne dorim sa iti facilitam un cadru sigur de lucru si un parteneriat de incredere cu efecte benefice pe termen lung.

Impreuna reusim sa dezvoltam solutii rapide si sa iti oferim consultanta juridica pentru:

 • Contractele obisnuite generate de activitatile zilnice;
 • Inregistrarea de licente si activarea programelor de software;
 • Protectia Datelor, inclusiv regulament GDPR;
 • Termeni si conditii pentru diverse servicii;
 • Vanzari, distributie, achizitii, marketing, acorduri de publicitate;
 • Contracte de finantare / sponsorizari;
 • Contracte de transfer de know-how, transfer de active sau tehnologii;
 • Francize si contracte de leasing;
 • Drepturi de imagine si managementul talentelor;
 • Alinierea la anumite reglementari comerciale.

 

Societatea civila de avocati NZA se ghideaza dupa principiile New Law, o noua abordare juridica ce implica servicii centrate pe nevoile clientului. Ghidandu-ne dupa acest concept putem oferi numeroase beneficii celor care colaboreaza cu noi, in special din punct de vedere al timpului si costurilor. Totodata, avem posibilitatea de a lucra in-house pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, in functie de necesitati.

 

Serviciile juridice pe care le oferim pentru societatile comerciale includ:

 • Contracte comerciale – Contractele comerciale sunt importante pentru orice afacere, iar un avocat specializat in Drept Comercial din echipa noastra colaboreaza impreuna tine pentru a realiza documente, contracte si strategii care sa minimizeze riscurile si sa maximizeze profitabilitatea afacerii tale.
 • Publicitate si Marketing – Oferim consultanta remote (la distanta) sau in-house (la sediul firmei tale) pentru orice aspecte legate de legea publicitatii, de la etapa de planificare pana la negocieri pentru acorduri de publicitate sau marketing. In plus, avocatii nostri sunt specializati pentru solutionarea problemelor de confidentialitate din mass-media sau a drepturilor de autor.
 • Furnizarea de bunuri si servicii – Asiguram servicii de consultanta juridica, intelegand indeaproape domeniul industrial si sectorul comercial vizat de tine. Apeleaza la Societatea civila de avocati nza pentru a elabora contracte ireprosabile pentru furnizarea de bunuri si servicii.
 • Franciza – Suntem pregatiti sa te sustinem in procesul de dezvoltare sau acordare a unei francize cu solutii complexe. Impreuna cu tine putem elabora o strategie completa. Totodata, iti putem oferi consultanta juridica in privinta documentatiilor necesare pentru diferite proceduri specifice acordarii unei francize, astfel incat riscul unor probleme viitoare sa fie evitat in totalitate.

Daca vrei sa beneficiezi de servicii profesionale de consultanta juridica pentru a-ti dezvolta afacerea si a-ti creste profitul, contacteaza un avocat specializat in Drept Comercial din cadrul firmei noastre.