Despre noi

NZA este o  casa de avocatura localizata in Bucuresti, fondata de Andrei Nicolescu, Marina Dranga si Bogdan Ilie. Echipa de avocati NZA asigura o gama completa de servicii juridice si se ghideaza dupa o noua filosofie si abordare, intitulata NewLaw.

Solutii eficiente si orientate catre client

NewLaw este o practica curenta care are ca fundament optimizarea procedurilor traditionale de lucru de pe piata de avocatura prin intermediul tehnologiei. Spre deosebire de o casa de avocatura traditionala care practica tarifarea pe ora, o  societate profesionala de avocati care imbratiseaza principiile New Law asigura servicii mult mai dinamice, acestea fiind centrate pe nevoile clientilor si spre a oferi solutia optima pentru a raspunde cerintelor lor.

Eficienta dovedita in plan international a acestei abordari asigura si clientilor din Romania avantaje din punct de vedere al costurilor, acestia platind pentru solutiile oferite si nu pentru timpul acordat, cum se practica in abordarea clasica. In plus, metodele New Law simplifica considerabil aspectele administrative si procedurile implicate in solutionarea problemelor clientilor.

Serviciile casei de avocatura NZA

Principalele servicii ale societatii noastre sunt aplicabile in diferite ramuri ale dreptului privat si public. Acestea sunt:

 • Drept Comercial
 • Drept Administrativ si Fiscal – Achizitii Publice
 • Litigii
 • Tranzactii Imobiliare
 • Dreptul Muncii
 • IT si Protectia Datelor
 • Drept Corporativ
 • Drept Sportiv

De ce sa apelezi la serviciile casei de avocatura NZA?

Misiunea unui avocat este de a intelege nevoile clientului si de a veni cu solutii propice pentru a raspunde cerintelor acestuia. Iar in prezent, problemele intampinate atat de firmele medii cat si de marile companii sunt foarte diferite in comparatie cu cele de acum zece ani.

Numeroase domenii de activitate au evoluat considerabil si diferite segmente ale pietei sufera transformari uriase. Prin abordarea New Law ne propunem sa oferim solutii flexibile, care sa raspunda noilor provocari cu care se confrunta companiile.

Avocatii din cadrul NZA au o experienta extinsa cu clienti din diferite domenii de activitate, fapt care asigura beneficiarilor solutii rapide la problemele specifice ale acestora.

Avantajele colaborarii cu un avocat din cadrul firmei noastre sunt asigurate de urmatoarele considerente:

 1. Am eliminat tarifarea sau facturarea orara

Reusim sa valorificam fiecare task si sa masuram performanta activitatii noastre prin intermediul tehnologiei, eliminand astfel timesheet-urile si plata pe ora;

 1.  Binele colectiv primeaza in fata modelului traditional si competitiv

Structura de lucru este creata in cadrul unui mediu care permite buna comunicare intre angajati, fapt care se reflecta si in comunicarea cu clientii nostri. Competitivitatea noastra este transpusa in munca in echipa, fiind un prilej bun de dezvoltare a unui set de abilitati comune, in avantajul clientilor;

 1. Comunicarea reala sustine relatii reale

In pofida cunostintelor noastre dobandite in diferite domenii de expertiza, cautam sa explicam intr-un limbaj uzual tipul de abordare si metoda preferata in functie de caz. Siguranta, certitudinea si simplitatea in comunicare sunt principalele valori ale societatii profesionale de avocati NZA;

 1. Oferim servicii profesionale in cadrul unui program flexibil

Atat pentru noi, dar mai ales pentru clienti. In anumite situatii, discutiile pentru solutionarea anumitor cazuri pot fi realizate in sistem remote. Acest fapt ajuta clientii sa economiseasca timp si bani;

 1. Tehnologia este in avantajul nostru

Astazi, profesia de avocat implica cunostinte si abilitati necesare pentru utilizarea tehnologiei astfel incat o buna parte din timp si energie sa fie alocate pentru alte provocari intampinate de clientii nostri. In plus, oricine poate plati pentru serviciile noastre in criptomonede.