Principiile noastre de lucru

In cadrul firmei noastre isi desfasoara activitatea avocati ce au diferite specializari. Astfel, casa de avocatura NZA are o echipa capabila sa ofere solutii prompte pentru diverse probleme juridice.

Principiile si valorile care ne ghideaza activitatea si progresul pe piata de profil sunt:

Capacitatea si gandirea antreprenoriala

Actionam in numele partenerilor pe care ii reprezentam ca si cand am fi actionari in firmele sau companiile lor. Astfel, putem valorifica la maximum importanta acestora pentru noi.

In plus, parteneriatele create impreuna cu clientii nostri nu sunt doar niste simple legaturi de afaceri. Uneori, investim mai mult decat este prescris in termenii contractuali. Orice efort suplimentar este intotdeauna in avantajul tuturor partilor implicate.

Competente si abilitati precise

Suntem avocati tineri, dar bine informati. Intotdeauna suntem la curent cu noile tendinte, atat in ceea ce priveste practica juridica, cat si cea de business.

Stim exact cum sa colaboram cu clientii nostri pentru a identifica solutiile potrivite pentru problemele lor, ingloband cu succes in activitatea noastra de zi cu zi tehnologia actuala pentru a eficientiza comunicarea cu acestia.

Loialitate, profesionalism si angajament deplin

Aceste principii ne mentin focusati pentru a obtine rezultate pozitive. Orice solicitare primita din partea clientilor ne permite sa punem in practica o serie de actiuni menite sa:

  • Solutioneze intr-o maniera eficienta, productiva, dar si convenabila, problema clientului;
  • Sa previna problemele care pot aparea ulterior, astfel incat acestia sa beneficieze de protectie si siguranta deplina;
  • Sa ne ajute sa ne dezvoltam profesional si personal, stiind ca rezultatele pozitive de acum implica, in viitor, actiuni noi si mai complexe.

Entuziasmul si pasiunea pentru avocatura ne ajuta sa facem fata provocarilor zilnice

Status quo-ul din cadrul industriei de avocatura de azi ingreuneaza progresul pietei de profil si dezvoltarea abilitatilor celor pasionati de dreptul sau legislatia afacerilor.

Astazi, ca tineri avocati avem privilegiul sa ramanem ancorati in realitate si reusim sa raspundem cu solutii eficiente la probleme actuale. Activitatile noastre dedicate nisei de business law implica intocmai adaptarea constanta si lipsita de retineri la schimbarile actuale din orice mediu de afaceri.