Drept Administrativ si Fiscal – Consultanta Achizitii Publice

Procedurile de licitatii sau achizitii publice se aplica atunci cand se incheie un contract cu autoritatile publice si cu operatorii de utilitati. De asemenea, companiile private pot sa atribuie anumite contracte in cadrul unui proces de licitatie. Totusi, nerespectarea anumitor reguli sau proceduri poate avea consecinte comerciale foarte grave.

Din echipa NZA fac parte avocati specializati in Drept Fiscal, care iti pot oferi consultanta in achizitii publice pentru ca tu sa:

Preintampini potentialele problemele si sa dezvolti strategii adecvate pentru a respecta regulamentele si procedurile de achizitii si / sau licitatii publice;

Pregatesti o abordare clara si bine structurata – De la evaluarea comerciala si pana la atribuirea finala si executarea contractului;

Beneficiezi de reprezentare in cazul litigiilor si consultanta in Achizitii Publice.

Expertiza noastra in Drept Fiscal si Consultanta Achizitii Publice include:

Consultanta juridica generala privind interpretarea si aplicarea legislatiei pentru proceduri dedicate achizitiilor publice;

Analiza documentelor de atribuire si identificarea posibilelor incalcari ale legilor aplicabile;

Pregatirea documentelor de calificare pentru a determina conformitatea acestora cu documentatia de atribuire;

Pregatirea cererilor de clarificare si raspunsurile la cererile de clarificare emise de autoritatile contractante;

Pregatirea acordurilor de asociere in participatie si a acordurilor de subcontractare;

Consultanta juridica si asistenta juridica pentru negocierea, incheierea si executarea acordurilor de subcontractare;

Consultanta pentru negocierea, incheierea si indeplinirea acordurilor de achizitii publice.

Daca detii o companie specializata in achizitii publice, specialistii nostri in Drept Fiscal si consultanta in achizitii publice te pot ajuta sa iti structurezi oferta, sa pregatesti documentele de licitatie si sa negociezi cele mai bune conditii cu cei care liciteaza.

Daca participi la o licitatie, vei beneficia de consultanta in achizitii publice din partea unui specialist din cadrul firmei care va examina si contesta conditiile incorecte ale documentelor de licitatie, va pregati ofertele si va negocia acordurile finale.

Oferim asistenta si consultanta juridica institutiilor publice si participantilor din sectorul privat pentru orice etapa sau procedura legata de achizitiile publice.