Drept Sportiv

Antrenati sa obtinem performanta in domeniul Dreptului Sportiv

Activitatile sportive sunt parte integranta din viata noastra. Fie ca practicam anumite sporturi de performanta, fie ca suntem fani infocati in tribunele marilor competitii sportive, cu totii recunoastem ca sportul este o activitate vitala pentru viata sociala, dar si un factor economic important.

De aceea, noi consideram ca industria sportiva poate beneficia considerabil de experienta si practica noastra in domeniul Dreptului Sportiv. De la elaborarea, redactarea sau revizuirea de contracte si pana la servicii de reprezentare in cazurile de litigii pentru sportivi de performanta si profesionisti, practica avocatilor nza este concentrata pe solutionarea problemelor juridice din diferite domenii sportive, intelegand in acelasi timp importanta activitatilor din aceasta industrie.

Experienta noastra ne permite sa intampinam cu solutii adecvate provocarilor clientilor nostri si diversele aspecte ale reglementarilor nationale din domeniul sportului, precum si mecanismele specifice de solutionare a litigiilor.

Serviciile noastre de consultanta si asistenta juridica sunt destinate sportivilor, intermediarilor, investitorilor, sponsorilor cluburilor sportive, organizatorilor de evenimente din aceasta industrie si organelor de conducere ale federatiilor sportive nationale.

New Law – Jocul ramane acelasi, doar rezultatele se schimba

Pentru ca urmam modelul New Law, oferim servicii de consiliere juridica in sistem remote sau in-house, la sediul federatiei, clubului sportiv sau companiei.

Cea mai importanta caracteristica a modelului New Law este asigurata de faptul ca am renuntat la taxarea orara si ca raspundem la problemele clientilor prin servicii personalizate.

Pentru a excela in domeniul Dreptului Sportiv, avocatii nza aplica o serie de principii menite sa genereze rezultate pozitive, in conformitate cu asteptarile clientilor nostri.

Aceste principii se bazeaza pe:

  • Un model de consultanta performant;
  • Evaluarea riscurilor si gasirea solutiei optime;
  • Promovarea unei etici profesionale solide;
  • Capacitatea de adaptare la cerintele clientilor;
  • Obtinerea de solutii inovatoare si rezultate de exceptie;
  • Evaluarea constanta a problemelor si provocarilor actuale din Dreptul Sportiv.