Dreptul muncii

Consilieri juridici specializati in Dreptul Muncii

Avocatii nostri specializati in Dreptul Muncii trateaza aceasta ramura a dreptului ca fiind una dintre cele mai importante stiinte juridice pentru reglementarea drepturilor si obligatiilor atat a angajatorilor cat si a angajatilor.

Suntem pregatiti sa rezolvam, in acord cu temeiurile legale, litigiile rezultate in urma conflictelor de munca. Oferim consultanta juridica si servicii de consiliere atat societatilor angajatoare, cat si salariatilor sau liber profesionistilor.

Raspundem la orice solicitare care vizeaza problemele aparute in urma conflictelor de munca, prestari servicii sau contracte de mandat, astfel incat sa solutionam litigiile si sa asiguram respectarea drepturilor si obligatiilor din cadrul societatilor comerciale, sindicatelor sau organizatiilor patronate.

Expertiza noastra in Dreptul Muncii cuprinde:

  • Acorduri individuale sau colective de munca si reglementari interne, inclusiv clauze de neconcurenta (inserate in contractul individual de munca) si/sau clauze de confidentialitate;
  • Respectarea reglementarilor nationale privind procedurile de concediere individuala sau concediere colectiva;
  • Respectarea cadrului si temeiului legal pentru procedurile de aplicare a sanctiunilor disciplinare;
  • Elaborarea unor strategii eficiente, intr-un context juridic legal, pentru solutionarea conflictelor de munca, inclusiv conflicte de drepturi si interese, concedieri legale, cazuri de discriminare, tratament inechitabil, etc.

In cazul in care esti interesat, oferim servicii de consiliere in Dreptul muncii atat in cadrul Societatii civile de avocati NZA, dar la sediul companiei tale sau in sistem remote.

Problemele legate de locul de munca si ocuparea fortei de munca si procedurile din contextul juridic specific fiecarei situatii sunt destul de complexe. Datorita experientei si specializarii avocatilor nostri iti oferim servicii profesionale pentru solutionarea litigiilor si conflictelor aparute la locul de munca.

Pregatirea si experienta avocatilor nostri sunt menite sa schimbe cu totul lucrurile in cazul in care ca angajator sau angajat te confrunti cu o situatie problematica la locul de munca.