Litigii

Societatea profesionala de avocat NZA iti ofera servicii de consultanta  juridica in caz de litigiu in instanta, precum: litigiu comercial, litigiu civil, privind proprietatea intelectuala sau dreptul muncii sau in caz de mediere si arbitraj.

In anumite cazuri, in functie de tipul litigiilor, este imposibil sa rezolvi un conflict printr-o negociere amiabila. Datorita experientei avocatilor nostri specializati in procedurile aferente litigiilor, dispunem de servicii de asistare si reprezentare a clientilor in fata instantelor de judecata.

In cazul unui litigiu ajuns in instanta, avocatii nostri se pot prezenta in fata instantelor judecatoresti, precum si in fata Curtii de Arbitraj Judiciar, a Curtii Europene a Drepturilor Omului cat si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene – in cazul incalcarii drepturilor protejate prin tratatele / conventiile internationale la care Romania a aderat.

Implementare strategii pentru solutionarea litigiilor in instanta

Avocatii NZA detin cunostintele necesare pentru a intampina diferite probleme jurisdictionale prin elaborarea celor mai potrivite strategii in favoarea clientilor sai.

In cazul in care te confrunti cu o problema care implica prezentarea in fata unei instante judecatoresti pentru solutionarea unui litigiu, echipa noastra de avocati si consultanti va lucra impreuna cu tine pentru a gestiona riscurile potentiale si implementarea celor mai eficiente solutii.

Promisiunea noastra este sa iti oferim solutii adecvate obiectivelor tale de business, la preturi rezonabile, prin servicii de consiliere juridica si de tip in-house, direct la sediul companiei tale sau in colaborare cu echipa ta juridica.

Filosofia New Law – O noua tipologie juridica pentru solutionarea litigiilor in instanta

Datorita abordarii noastre, inspirata de conceptul New Law, ne agajam sa lucram in stransa colaborare cu tine pentru a determina cel mai eficient proces de solutionarea a litigiilor si a raspunde direct nevoilor tale.

Confidentialitatea, flexibilitatea si gasirea solutiei potrivite intr-un timp cat mai scurt sunt caracteristici care definesc cel mai bine activitatea noastra in cazul disputelor de afaceri de orice natura care implica probleme financiare complexe.