Marina Dumitrescu

Marina face parte din echipa de management a Societatii profesionale de avocati NZA si, datorita spiritului antreprenorial, experientei internationale si abilitatii de a lucra cu oamenii, activitatea ei este concentrata pe dezvoltarea afacerilor si mentinerea relatiei cu clientii.

A absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti si Facultatea de Management a Academiei de Studii Economice din București. Are drept de libera practica din 2011, an in care a devenit si membru al Baroului din Bucuresti. De asemenea, este initiata in drept comun, absolvind un curs in domeniul contractelor in cadrul Universitatii Harvard.

Din pasiunea de a le preda si altora cele invatate, Marina a devenit trainer certificat si sustine workshop-uri si seminarii, in special pentru clienti.

Marina ofera consiliere cu privire la orice aspect al practicilor de afaceri, de la cele corporate la cele comerciale, inclusiv fuziuni si achizitii, protectia datelor contractuale, reglementari GDPR, precum si in domeniul energetic si al constructiilor imobiliare.


marina.dumitrescu@nza.ro